Контакт

Информации

Напиши порака

на контакт формата

Каде може да не најдете

Адреса

50-та Дивизија 27
Скопје, 1000, Македонија

info@vinora.com.mk
02 317 7914

Винора ДООЕЛ е компанија основана во 1997 година во Скопје која преку своето долгогодишно работење и искуство постојано нуди нови решенија за опремување на болници и го подобрува квалитетот на работите и услугите кои ги нуди. Дознајте повеќе за нас..