FABIUS PLUS XL

FABIUS PLUS XL е дизајниран да обезбеди квалитетна терапија и софистицирани способности за следење во компактен И разновиден пакет во целост. Вклучува докажано германско инженерство со голем број опции за избирање, Ви овозможува да уживате во предностите на квалитетот на Dräger денес, додека ја одржувате флексибилноста за иднината.

Моќен, но достапен

Покрај висококвалитетните можности за вентилација овозможени со неговиот високопрецизен, електронски клипен вентилатор со погон, Fabius plus XL сега вклучува голем број функции кои ви помагаат да го максимизирате вашиот терапевтски потенцијал, како и подобрување на безбедноста на самиот пациент.

Јасна видливост

Fabius plus XL ги организира и прикажува информациите јасно и логично на 10,5 инчен дисплеј во боја, обезбедувајќи одличен преглед од широк опсег на агли на гледање.

Флексибилна приспособливост

Dräger Fabius plus XL ви овозможува флексибилно да ги проширите своите способности со додавање дополнителни монитори, боци за гас и други додатоци како што се пумпи за инфузија.

Подобрена ергономија

Внимателно поставените шини за монтирање ви дозволуваат да монтирате дополнителна опрема на лесен дофат. Високата количка која е опционална ви овозможува да работите удобно во стоечка положба.

Подобрениот концепт за управување со кабли во комбинација со интегриран штекер за струја значително го подобруваат нередот со каблите.

Простор што ви треба

Три големи фиоки ви дозволуваат да ги складирате потрошните материјали кои што ви се потребни а се неопходни да бидат во близина. Горната фиока за складирање може да се конвертира за да ви овозможи полесно да го инсталирате вашиот модул за мерење на гас Scio.

За подетални информации кликнете на линкот: