Evita V500

Комбинирајте целосно обележана вентилација со високи перформанси со Infinity® Acute Care System ™ интеграција за да одговорите на предизвиците на денешното опкружување за здравствена заштита.

 

Алатки за вашата вентилациска терапија I

 • Алатки за дијагностицирање на белите дробови како маневар со низок проток
 • Трендови за вработување здив од здив (на пр. PEEP, EIP, VT, Cdyn)
 • Recruitment tools (на пр. Inspiration Hold, QuickSet, PressureLink)
 • PC-APRV со автоматско ослободување
 • Волуметриски мониторинг на СО2 (VCO2, VTCO2, Slope Phase 3, Vds / VTe)
 • Параметар за одвикнување (на пр. RSBi, P0.1, NIF)
 • Автоматско одвикнување со SmartCare / PS®

Алатки за вашата вентилациска терапија II

 • Variable Pressure Support, Proportional Pressure Support, Automatic Tube Compensation Graphical representation of airway resistance and lung compliance with Smart Pulmonary View
 • Room-to-breathe” concept (AutoFlow®, BIPAP, VG)
 • Се применува за неонатална вентилација (најмал tidal volume: 2 ml)

Функции за поддршка на работниот тек

 • Неинвазивна вентилација во сите режими и сите категории на пациенти
 • О2-терапија која овозможува постојана примена на проток на кислород
 • Флексибилна конфигурација на екранот: 6 различни погледи за секој пациент поврзани со индивидуалната терапија
 • Целосен запис за сите податоци за пациентот, алармите и трендовите
 • Експорт на податоци преку USB интерфејс
 • Функција за помош и интернет упатство за употреба за режими на вентилација, аларми и функции на уредот
 • RFID functionality, на пр. да ги следи интервалите на размена и да ги транспортира поставките за вентилација

Целосно опремена високо-ефикасна

вентилација,

Вентилација за возрасни, деца и неонатуси

Тераписки апарат на високо ниво

Подршка на одлуки со иновативни функции